Συστημική Αναπαράσταση


Θέμα: Υπέρβαση
Πότε: 29/7/2018 Ημέρα Κυριακή
Που: ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ
https://www.kethesy.gr/
Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 38, Αμπελόκηποι, Αθήνα 4ος Όροφος
Χάρτης: Πάτησε εδώ… Τοποθεσία
Κόστος: 30€ +ΦΠΑ
Διάρκεια: 11:00 - 17:00
Συντονιστής: Κανάρης Κάραλης
Πιστοποιημένος Συστημικός Αναπαραστάτης DGfS
Επικοινωνία: 6948516334

--Για την συμμετοχή δεν απαιτείται καμία πρότερη εμπειρία

--Η θεματολογία του εργαστηρίου είναι ενδεικτική. Προτείνεται όμως ο κάθε συμμετέχων να διερευνήσει μέσα του την σύνδεση του τίτλου με το δικό του αίτημα.

--Λόγω συγκεκριμένου αριθμού θέσεων, για την συμμετοχή σας, παρακαλώ ενημερώστε τηλεφωνικά ή με sms στο τηλέφωνο επικοινωνίας.

Η Υπέρβαση…
    …ως υπαρξιακή πράξη, μπορεί να σε οδηγήσει στην διάκριση ανάμεσα σε αυτό που καλείσαι να κρατήσεις και σε αυτό που είναι να πάρεις μαζί σου, για να απελευθερωθείς από αυτά που σε κρατάνε εκεί που δεν θέλεις να είσαι.
    Έτσι μπορείς να κοιτάξεις το που μπορείς να βρεθείς, και τελικά να το κάνεις. Και τελικά να κόψεις τους λώρους με όλες τις καταστάσεις και τις πεποιθήσεις που εκπροσωπούν στην ζωή σου αυτό που δεν θέλεις να είσαι, για να γίνεις αυτό που είσαι. Αυτό που αναζητάς μέσα από την ικανοποίηση και την πληρότητα που είναι δική σου δυναμική.
    Αυτός είναι ένας από τους στόχους αυτού του εργαστηρίου. Τους υπόλοιπους θα τους νοιώσεις στην διαδρομή. Θα τους θέσεις και θα τους κάνεις δικούς σου μέσα από το δικό σου αίτημα.

Το εμπόδιο στην ζωή μας, εμπεριέχει την πληροφορία που μας οδηγεί στην αποκάλυψη της ψυχικής εμπλοκής που όταν οδηγηθούμε στην λύση της, βιώνουμε την υπέρβαση…